Karen als spreker

Ben je op zoek naar een spreker voor je event?

Ik geef graag een keynote aan een groot publiek. Ook geef ik met veel plezier workshops aan kleinere groepen.

 Ik heb gesproken op mijn eigen loopbaandag voor 100 leerkrachten en ik was gastspreker bij het Pak je Podium event van Eva Brouwer.

Ook heb ik tientallen LinkedIn presentaties en workshops gegeven voor oa Jaarbeurs, Avans Hogeschool, BeeldCentrum Fotografieopleiding, Albron, de klanten van Carolien van de Kamp, de klanten van Femke Hertog. En uiteraard voor de tientallen ondernemers die zich inschreven voor één van mijn eigen trainingen.

 

 Bekijk hier mijn talk over hoe ik van freelancer de stap maakte naar internet ondernemer. Ook deel ik drie inzichten die ik opdeed als ondernemer.

 

Praktisch

Ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, met interactie met het publiek.  

Tarief

Mijn tarief als spreker is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. 

Werkvorm

De werkvorm doen we in overleg. Meestal begint het met een praktische lezing met veel tips of voorbeelden en afsluitend een Q&A met de zaal. 

Opdrachtgevers

o.a. Jaarbeurs, Avans Hogeschool, Eva Brouwer Pak je Podium, BeeldCentrum Fotografieopleiding, klanten Carolien van de Kamp , Femke Hertog Get in the Fow.

Waar spreek ik o.a. over

Ondernemerschap en mijn ondernemerslessen

Ik vertel mijn verhaal hoe ik als freelancer mijn internet onderneming ben gestart. Welke lessen heb ik geleerd? Waar laat je je vaak door tegenhouden, en hoe kun je door die blokkades heenbreken? Laat je loondienstmentaliteit los en werk op jóuw voorwaarden.
Leer van mijn ervaringen als ondernemer en coach.

LinkedIn

Hoe krijg je meer leads, klanten, sollicitanten of een nieuwe baan via LinkedIn.
Leer van een LinkedIn pionier.

Recruitment Marketing

Hoe kun je het netwerk van je medewerkers inzetten om (zonder advertentiebudget) kandidaten te werven voor je vacatures? Gebruik je medewerkers als ambassadeurs voor jouw brand.

Agenda

30 juni 2019 Pak je Podium Event

13 december 2019 LinkedIn Succes Event

 

Gastlezing op maat?