Selecteer een pagina

Business Rebel Mastermind

Voor doelgerichte, gedreven en ambitieuze ondernemers

Alles in je bedrijf loopt wel… oké

Je hebt een leuke omzet

Al komt het wel onregelmatig binnen en het is hard werken.

Je hebt klanten

Maar je weet niet goed hoe ze bij je terechtkomen. Meestal komt het wel goed (soms ook eigenlijk niet).

Je bent bereid te werken

Je doet vanalles en bent altijd bezig. Je bent zo druk dat je niet goed inzicht hebt in waar je mee bezig bent ook duidelijke resultaten gaat hebben.

Als je eerlijk bent naar jezelf, dan moet je toegeven dat je een plateau hebt bereikt. Als je zo doorgaat zal je omzet niet veel groeien. Je droomt van meer succes maar ziet niet hoe je dat kunt bereiken.

Iedereen om je heen lijkt dit probleem niet te hebben en je hoort alleen maar succesverhalen.

Klinkt dit bekend?

 

Wil je weten wat het geheim is voor écht succes?

Het echte geheim voor succes is:

1. Doe de dingen die werken

2. Stop met de dingen die niet werken

3. Doe dit consistent en je zult succes hebben

Er is alleen één probleem. Als ondernemer sta je er alleen voor. En je staat er daarom zo dicht met je neus bovenop dat je het zelf niet ziet.

De mensen die het alleen moeten doen stoppen als ze het niet meer zien zitten.

De mensen die hun vastgelopen bedrijf opbouwen tot een bloeiend bedrijf, hebben hulp gezocht.

Dat kan zijn in de vorm van privé coaching, maar vooral ook binnen een Mastermind.

Een goede Mastermind-groep kan je bedrijf helpen om snel te groeien en helpt je grote doelen te bereiken. Vele succesvolle ondernemers geven aan dat dit hun sleutel tot succes is geweest.

De combinatie van privé coaching en een Mastermind is een gouden combinatie.

Wat is een Mastermind?

Een Mastermind werd door grandmaster Napoleon Hill omschreven als: “The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind: the Master Mind.”

Meer toegepast kan je een mastermind als je inner-crowd zien. Oftewel, een kleine groep toegewijde mede-ondernemers die regelmatig bij elkaar komen met maar één doel: elkaar laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Een mastermind is een groep die met je meedenkt, waarin netwerken en kennis gedeeld worden en waarin de leden elkaar verantwoordelijk houden voor gestelde doelen. Hierbij is het vieren van successen en behaalde mijlpalen, groot en klein, net zo belangrijk als het leren van elkaars minder succesvolle uitstapjes.

Juist omdat het een hechte en besloten groep is, kan en mag álles bespreekbaar zijn dat groei in de weg kan staan. Hierdoor is een mastermind zowel een plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ook om te reflecteren en waarbinnen het mogelijk is om je als ondernemer kwetsbaar op te stellen. Dat laatste is belangrijk; we zitten meestal zo op onze eigen eilandjes (en in onze hoofden) dat deze momenten van connectie van enorme meerwaarde zijn.

Overigens is er een groot verschil met netwerkborrels of –verenigingen. We komen namelijk niet bij elkaar om onderling te acquireren (alhoewel er meer dan eens business bij elkaar uit is voortgekomen), maar om echt met elkaar mee te denken en elkaar te stimuleren.

Hoe ziet de Business Rebel Mastermind eruit?

Zo gaat het eruit zien

– We beginnen met een één op één sessie om jouw business helemaal ik kaart te brengen. In deze deep dive kijken we naar wat werkt en wat niet werkt en we brengen je korte- en langetermijndoelen in kaart. De sessie neemt 2 a 3 uur in beslag.

– Gedurende het programma komen jij en je Mastermind buddies elke twee weken samen via resultaatgerichte online sessies.
Als een groep houden we elkaar accountable voor het behalen van de doelen, moedigen we elkaar aan en krijgen jullie live coaching van mij.

– Elk kwartaal komt de Mastermind bij elkaar. Deze 4 MasterMind sessies vinden plaats op een inspirerende locatie in de omgeving van Breda. Tijden zijn steeds van 10.00 uur tot 16.00 uur.


Ik weet dat jij dit ook weet: de conversaties en het werk dat we gaan doen is meer dan ik ooit hier op papier kan zetten. En ook zelfs meer dan ik kan voorspellen want in dit soort settings komt er altijd meer boven dan je kunt plannen. Maar er zijn uiteraard een aantal onderwerpen die zeker ter sprake komen:

1) Je visie en verhaal kristalhelder krijgen. Wat drijft jou? Wat heb je in de wereld te zetten? Waar wil je over 5 jaar staan als ondernemer.

2) Hoe kun je je bedrijf opschalen. Je doet nu al het werk zelf, wat kun je uitbesteden en hoe kun je je aanbod aanpassen zodat je meer omzet kunt genereren zonder meer tijd kwijt te zijn. Óf hoe kun je meer vrije tijd creëren zonder omzet in te leveren.

3) Marketing acties die je mailinglijst vergroten. Welke marketing kun je doen om meer potentiële klanten te bereiken?

4) De Hot Seat. Dit is wellicht mijn favoriete onderwerp, omdat de kracht van de mastermind optimaal benut wordt als jij je vraag mag neerleggen en de leden van de mastermind mee mogen brainstormen en adviezen mogen geven om jou verder te helpen.

Mijn ervaring is dat je altijd mega veel waarde haalt uit de hot seat. En niet alleen als jij in de hot seat zit, maar ook van de anderen die hun vraag neerleggen.

5) Om nog meer rendement uit de mastermind te halen zal er daarnaast af en toe een inspirerende en bijzondere Mastermind host aanschuiven die ook een training zal verzorgen.

We werken altijd met onderwerpen die jou als persoon of je bedrijf naar een next level brengen, wat dat ook voor jou betekent.

Gelijkgestemden

Voor mij heel belangrijk om me te begeven tussen mensen die er net zo in staan als ik. Hun ambitie en energie wakkeren de mijne ook altijd weer aan. En hun manier van denken biedt altijd nieuwe perspectieven.

Wanneer ik met vriendinnen over mijn werk praat merk ik dat zij toch anders denken over business strategie en werk in het algemeen dan wanneer ik met andere ondernemers over werk praat. Hun input zijn de dingen die ik zelf nog niet had gezien. Zij maken mijn blinde vlekken duidelijk. Door de snelheid waarmee dat gaat kan ik veel sneller doorschakelen met mijn bedrijf. En jij nu dus ook. De mede MasterMinders zijn net als jou gedreven en hebben een groei ambitie. Ze weten dat ze het niet alleen kunnen, maar hebben geen behoefte om in te schrijven voor wéér een training.

En dus komen ze naar deze ambitieuze Mastermind voor ondernemers. Het is niet zomaar een ondernemersgroep: ik ben opgeleid tot Mastermind Facilitator en NLP Master Practitioner (oftewel tot coach) om jou het beste rendement te laten behalen uit dit traject. Tel de kracht van de groep daar bij op en tel letterlijk je winst uit.

Aan het einde van het traject:

Heb je absolute duidelijkheid over wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Ben je gestopt met je bezighouden met een miljoen dingen tegelijk. Je bent gestopt met hopen op genoeg omzet. Je weet precies wat je moet doen om resultaat te behalen (en je houdt nog extra tijd over voor leuke dingen).

Weet je waar je omzet écht vandaan komt in je bedrijf. En hoe je dat kunt benutten om je omzet te laten groeien.

Heb je een kristalheldere positionering van je bedrijf. Je zult een uniek verhaal hebben waar je doelgroep op aanhaakt vanaf het eerste moment.

Kun je je met volle zelfvertrouwen laten zien als de CEO van je bedrijf. Je bedrijf loopt en je werkt niet langer meer alleen IN je business maar (vooral) ook AAN je business.

Heb je een inner circle van business besties die je onvoorwaardelijk steunen, aanmoedigen en samen met je groeien.

Nog even samengevat:

Business Rebel MasterMind  

Wat je krijgt
– Een één op één business sessie van max 3 uur bij de start van het programma. Waarde € 750,-
– 20 online Mastermind sessies Waarde € 7.500,-
– 4 mastermind bijeenkomsten op locatie (inclusief lunch) met interessante thema’s. Waarde € 4.000,-
– 4 x één op één laserfocus sessie van 60 minuten met mij, in overleg per kwartaal in te plannen gedurende het programma. Waarde € 900,-
– Maximaal 8 deelnemers Priceless
– Privé Facebookgroep met de mede Masterminders, tijdens de duur van het programma. Zo kun je tussentijds contact houden, elkaar accountable houden en support geven en ontvangen. Waarde € 1.000,-

Totale waarde: € 14.150,-

Investering

De investering voor deze Mastermind bedraagt éénmalig € 4.700,- ex btw. Snelle beslissers wil ik graag belonen. Als je instapt vóór 31 oktober a.s. betaal je slechts eenmalig € 4.400,- ex btw.

Iets wat je misschien wilt meenemen in je beslissing, los van wat je gevoel op dit moment zegt, is hoeveel geld je laat liggen als je jezelf een traject als dit ontzegt. De beste MasterMinds die ik zelf heb gevolgd hebben mij met gemak een verdubbeling van mijn omzet opgeleverd…

De korting  is natuurlijk super om te ontvangen, maar dit is nooit de echte reden om ergens aan deel te nemen. Het is slechts de kers op de taart.

De reden voor jou om ‘ja’ te zeggen is of je met mij wilt samenwerken en of jouw next step is om deel te nemen aan deze Mastermind.

Als jouw antwoord een ja is, en je bent bereid de tijd, het geld en de energie in deze Mastermind te steken om jouw doelen én meer te behalen, dan hoor ik het graag van je.

Uiteindelijk komt het neer op deze eenvoudige keuze:

Wil je in 2023 dezelfde dingen doen je die altijd al deed

met de resultaten die je altijd al behaalde

of

wil je eind 2023 terugkijken op een jaar waarin je eindelijk mega stappen bent gaan maken en je bedrijf is gegroeid in professionaliteit en omzet.

Dit programma is voor jou als:

Je niet kunt wachten om heldere doelen voor je bedrijf op te stellen en hoe je jouw kracht kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

Je er klaar voor bent om een constante stroom van klanten en omzet te ontvangen en door het plateau te stomen die je nu nog ervaart.

Je wilt dat je bedrijf een goede basis heeft en die niet afhankelijk is van ups of downs in de markt.

Als je bereidt bent een investering te doen in tijd en geld om AAN je bedrijf te werken.

Je klaar bent om door te breken naar het volgende niveau.

Dit programma is NIET voor jou als:

Je hulp nodig hebt bij je Facebook advertenties, google ads, pixels of andere marketing tools. We kijken naar strategie, positionering, verdienmodellen, marketing acties in het algemeen, mindset, enz. Deze mastermind is er niet om de uitvoering voor je te doen.

Als je geen teamplayer bent, als je een zwartkijker bent, als je alles al weet. Een Mastermind fungeert als een groep. Er wordt ook van je verwacht dat je iets bijdraagt aan de anderen, ze denken ook met jou mee.

Als je de investering niet kunt betalen.

Als je liever één op één werkt omdat je niet alles wilt vertellen waar anderen bij zijn. Boek dan een privé sessie.

Een MasterMind is zo sterk als zijn zwakste schakel. Om te kijken of je goed binnen de groep past volgt er na aanmelding eerst een intakegesprek. Pas na het intakegesprek bespreken we of je aanmelding definitief is.

Meldt je aan door het onderstaande formulier in te vullen of stuur me een Facebook Messenger bericht voor meer informatie.

Aanmeldformulier voor een intakegesprek

Veelgestelde vragen

Wat is de planning?

De online Mastermind sessie vinden elke twee weken plaats op woensdagochtend. De eerste sessie is op 6 mei (week 19). Elke sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Jouw Mastermind jaar:

Maart – we plannen je eerste sessie direct na je aanmelding om je doelen vast te stellen.

April – Je 1-op-1 sessie met mij.

Mei – eerste call met de groep op 6 mei en eerste live dag op eind mei 10-16 uur in omgeving Breda. 

Juni – We gaan door met masterminden

Juli – We gaan door met masterminden

Augustus – Geen sessies ivm vakantiestop. 

September – tweede live dag op woensdag 2 september 10-16 uur in omgeving Breda.

Oktober -derde live dag op woensdag 28 oktober 10-16 uur in omgeving Breda.

November – We gaan door met masterminden.

December – vierde live dag op maandag 14 december 10-16 uur in omgeving Breda. 

Wat als ik een online sessie niet bij kan wonen?

Alle sessie worden opgenomen en in een aparte ledenomgeving geplaatst waar je hem terug kan kijken. Let er wel op dat je minimaal 80% van de calls bij moet kunnen wonen. Waarom? Omdat als je jezelf en je bedrijf serieus neemt je er de tijd voor moet maken. Als je niet komt opdagen kunnen we je niet helpen. De groep rekent op je.

Hoe kan ik me inschrijven?

Goed dat je het vraagt! Vul het interesseformulier op deze pagina in, of mail me op info@karenvanderpauw.nl.
Dan plannen we eerst een kort kennismakingsgesprek. Als je daarna 100% zeker bent dat deze mastermind de juiste is is je inschrijving definitief.

Meldt je nu aan voor een intakegesprek

Aanmeldformulier voor een intakegesprek

9 + 14 =