Business Rebel Mastermind

Een mastermind werd door grandmaster Napoleon Hill omschreven als: “The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind: the Master Mind.”

Meer toegepast kan je een mastermind als je inner-crowd zien. Oftewel, een kleine groep toegewijde mede-ondernemers die regelmatig bij elkaar komen met maar één doel: elkaar laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Een mastermind is een groep die met je meedenkt, waarin netwerken en kennis gedeeld worden en waarin de leden elkaar verantwoordelijk houden voor gestelde doelen. Hierbij is het vieren van successen en behaalde mijlpalen, groot en klein, net zo belangrijk als het leren van elkaars minder succesvolle uitstapjes.

Juist omdat het een hechte en besloten groep is, kan en mag álles bespreekbaar zijn dat groei in de weg kan staan. Hierdoor is een mastermind zowel een plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ook om te reflecteren en waarbinnen het mogelijk is om je als ondernemer kwetsbaar op te stellen. Dat laatste is belangrijk; we zitten meestal zo op onze eigen eilandjes (en in onze hoofden) dat deze momenten van connectie van enorme meerwaarde zijn.

Overigens is er een groot verschil met netwerkborrels of –verenigingen. We komen namelijk niet bij elkaar om onderling te acquireren (alhoewel er meer dan eens business bij elkaar uit is voortgekomen), maar om echt met elkaar mee te denken en elkaar te stimuleren.

Zo gaat het eruit zien:
Vanaf februari 2020 komen we in totaal 7 dagen bij elkaar met een kleine groep next level ondernemers. We focussen er op jullie bedrijven naar de volgende stap te brengen, dmv mindset werk en slimme strategieën toe te passen.

De MasterMind vindt plaats op een inspirerende locatie in de omgeving van Breda. De exacte locatiegegevens krijg je na aanmelding. Tijden zijn steeds van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Ik weet dat jij dit ook weet: de conversaties en het werk dat we gaan doen is meer dan ik ooit hier op papier kan zetten. En ook zelfs meer dan ik kan voorspellen want in dit soort settings komt er altijd meer boven dan je kunt plannen. Maar er zijn uiteraard een aantal onderwerpen die zeker ter sprake komen:

1) Je visie en verhaal kristalhelder krijgen. Wat drijft jou? Wat heb je in de wereld te zetten? Waar wil je over 5 jaar staan als ondernemer.

2) Hoe kun je je bedrijf opschalen. Je doet nu al het werk zelf, wat kun je uitbesteden en hoe kun je je aanbod aanpassen zodat je meer omzet kunt genereren zonder meer tijd kwijt te zijn. Óf hoe kun je meer vrije tijd creëren zonder omzet in te leveren.

3) Marketing acties die je mailinglijst vergroten. Welke marketing kun je doen om meer potentiële klanten te bereiken?

4) De Hot Seat. Dit is wellicht mijn favoriete onderwerp, omdat de kracht van de mastermind optimaal benut wordt als jij je vraag mag neerleggen en de leden van de mastermind mee mogen brainstormen en adviezen mogen geven om jou verder te helpen.

Mijn ervaring is dat je altijd mega veel waarde haalt uit de hot seat. En niet alleen als jij in de hot seat zit, maar ook van de anderen die hun vraag neerleggen.

5) Om nog meer rendement uit de mastermind te halen zal er daarnaast tijdens 4 bijeenkomsten een inspirerende en bijzondere gast aanschuiven die ook een training zal verzorgen.

We werken altijd met onderwerpen die jou als persoon of je bedrijf naar een next level brengen, wat dat ook voor jou betekent.

Gelijkgestemden
Voor mij heel belangrijk om me te begeven tussen mensen die er net zo in staan als ik. Hun ambitie en energie wakkeren de mijne ook altijd weer aan. En hun manier van denken biedt altijd nieuwe perspectieven voor mijn business. Wanneer ik met vriendinnen over mijn bedrijf praat merk ik dat zij toch anders denken over business strategie en werk in het algemeen dan wanneer ik met andere topondernemers over werk praat. Hun input zijn de dingen die ik zelf nog niet had gezien. Zij maken mijn blinde vlekken duidelijk. Door de snelheid waarmee dat gaat kan ik veel sneller doorschakelen met mijn bedrijf. En jij nu dus ook. De mede MasterMinders zijn net als jou gedreven en hebben voor 2020 een groei ambitie. Ze weten dat ze het niet alleen kunnen, maar hebben geen behoefte om in te schrijven voor wéér een training.

En dus komen ze naar de beste MasterMind die er is. Het is niet zomaar een ondernemersgroep: ik ben opgeleid tot MasterMind Facilitator om jou het beste rendement te laten behalen uit dit traject. Tel de kracht van de groep daar bij op en tel letterlijk je winst uit.

 

Oftewel:

Business Rebel MasterMind  

Wat je krijgt
– 7 mastermind bijeenkomsten op locatie (inclusief lunch) met interessante thema’s
– Maximaal 10 deelnemers
– 2 x 1:1 laserfocus sessie van een uur met mij, in overleg in te plannen gedurende het programma.
– Privé Facebookgroep met de mede Masterminders, tijdens de duur van het programma. Zo kun je tussentijds contact houden, elkaar accountable houden en support geven en ontvangen.

Investering
De investering voor deze Mastermind bedraagt 2.700,- ex btw. Snelle beslissers wil ik graag belonen. Als je instapt vóór 1 januari a.s. betaal je slechts 2.250,- ex btw.

Betaling in termijnen is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Iets wat je misschien wilt meenemen in je beslissing, los van wat je gevoel op dit moment zegt, is hoeveel geld je laat liggen als je jezelf een traject als dit ontzegt. De beste MasterMinds die ik zelf heb gevolgd hebben mij met gemak een verdubbeling van mijn omzet opgeleverd…

Bonus

Als je vóor 1 januari a.s. beslist, dan wil ik je ook nog belonen met twee bonussen.

* 2 extra 1:1 laserfocus sessies van een uur met mij

* Toegang tot één van mijn LinkedIn Marketing Masterclasses in 2020.

De korting en bonus is natuurlijk super om te ontvangen, maar dit zijn nooit de echte reden om ergens aan deel te nemen. Het is slechts de kers op de taart.

De reden voor jou om ‘ja’ te zeggen is of je met mij wilt samenwerken en of jouw next step is om deel te nemen aan deze Mastermind.

Als jouw antwoord een ja is, en je bent bereid de tijd, het geld en de energie in deze Mastermind te steken om jouw doelen én meer te behalen, dan hoor ik het graag van je.

Een MasterMind is zo sterk als zijn zwakste schakel. Om te kijken of je goed binnen de groep past volgt er na aanmelding eerst een intakegesprek. Pas na het intakegesprek bespreken we of je aanmelding definitief is.Meldt je aan door je contactgegevens te mailen naar info@karenvanderpauw.nl of stuur me een Facebook Messenger bericht.