Ik ben een tijd online bijna niet zichtbaar geweest. Niet zomaar even, maar écht heel lang.

Ik zal je even bijpraten.

In 2016 en 2017 was ik online heel actief en heb ik ook regelmatig een bericht gestuurd naar mijn mailinglijst. Misschien weet je niet eens meer dat je je voor één van mijn (LinkedIn) webinars, challenges, e-books of andere tips hebt ingeschreven.

Begin 2017 werd ik voor een superleuke parttime interim klus bij Albron benaderd en iets in mij zei dat ik het moest doen. Dit maakte dat ik het privé rustiger had en ik besloot te gaan daten. Ik was destijds (bewust) alleenstaande moeder van een dochter die net 3 geworden was.

Al snel leerde ik iemand kennen en besteedde opeens minder tijd aan mijn bedrijf want dat investeerde ik in de liefde.

Die investering betaalde zich in oktober al uit in een zwangerschap ? waar we super blij mee waren want het was een droom van mijn vriend om nog vader te worden.

Een mooi verhaal wat ik graag vertel en waarmee ik zelfs in de media, namelijk in de ‘Viva Mama’ en ‘Stief’, ben gekomen.

Die zwangerschap hakte er echter fysiek en mentaal nogal in waardoor ik al vrij snel een mega stap achteruit moest doen. Een mega tegenvaller voor me, wat me een deuk in m’n ego en portomonee opleverde.

Maar je kent het gezegde: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’ en dus heb ik veel geleerd (over mezelf) in die periode en ik heb echt eens de tijd kunnen nemen om goed na te denken over wat ik nu echt wil.

Ik heb onlangs besloten om mijn bedrijf Business Rebel verder uit te bouwen: coaching en training op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

‘Wat kan ik dan nu van je verwachten?’ hoor ik je denken.

Online wil ik je meenemen in waar ik mee bezig ben. Mijn coach aanbod staat op mijn vernieuwde website www.karenvanderpauw.nl dus neem vooral een kijkje.

De komende tijd heb ik wat trainingen geboekt en zal mijn learnings met je delen.

Ik geef in april/juni/september een 5-tal workshops over LinkedIn bij Jaarbeurs.

Overall wil ik in 2019 écht mijn podium gaan pakken en wie anders dan Eva Brouwer van Pak Je Podium kan mij daar dan bij begeleiden.

Ik zit te denken om daarnaast mijn kennis weer via nieuwe (online) trainings te gaan delen.

Wat ik vandaag graag van jou wil weten is:

Welke onderwerpen vind jij dat ik als eerste moet bespreken? Dus bijvoorbeeld hoe schrijf ik content voor LinkedIn? Welke manieren zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Hoe kan ik verkopen via (LinkedIn)?

>> Welke vragen heb je nog over LinkedIn? Of over ondernemerschap in het algemeen.

Ik hoor graag van je, want ik ben nu het lijstje aan het maken van de onderwerpen voor de komende maanden. Je kunt me mailen op info@karenvanderpauw.nl of stuur me een messenger bericht.

Bedankt voor je input, ik laat snel horen wat de uitkomst is.

Dus ?? genoeg op het programma. Let’s roll!!! ???

Karen

P.S.

Ik heb twee plekken per maand voor 1-op-1 coaching. Samen kijken we naar wat er al is, wat je goud is, waar je afscheid van mag nemen en wat je kunt opschalen.

Ik hou ervan persoonlijk betrokken te zijn bij jouw bedrijf. We gaan samen naar alle onderdelen in je bedrijf kijken en werken door tot we tevreden zijn. Je gaat naar huis met een duidelijk actieplan.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op https://karenvanderpauw.nl/vipdag/