Heb je weleens iets verkocht waar je commissie voor kreeg? Oftewel een beloning voor het aanbrengen van een klant? Als je daar je geld mee verdiend, dan doe je aan affiliate marketing.

Een aantal jaar geleden was ik er al mee in aanraking gekomen, maar toen dacht ik nog dat het allemaal heel erg ingewikkeld was. De afgelopen jaren heb ik me helemaal verdiept in online ondernemen en alles geleerd over hoe je een goede website maakt, bloggen, online marketing, online programma’s volgen en zelf maken, adverteren op Facebook, LinkedIn en Google. Ook heb ik in 2018 kennisgemaakt met MLM, oftewel netwerk marketing.

Alhoewel ik heel veel van netwerk marketing heb geleerd, heb ik gemerkt dat MLM het niet voor mij is. Maar daardoor is het wel het affiliate marketing weer bij me langsgekomen. Ik was lid geworden van FutureNet en daar adverteerde ik met websites waar ik een leuke bijverdienste had aan de commissies die ik kreeg.

Maar hoe kwam ik dan aan mijn samenwerkingspartners? Hierbij een overzicht van een aantal

Booking

Er zijn veel websites die aanbieden om met ze samen te werken. Zo had ik bijvoorbeeld een advertentie lopen van booking.com, waar ik 15 euro korting op de eerstvolgende boeking via booking.com kon aanbieden. Als iemand via mijn link boekte, kreeg niet alleen de boeker 15 euro vriendenkorting, maar ook ik kreeg 15 euro commissie.

Wil je ook affiliate van booking.com worden, klik dan op deze link. 

Bol.com

Ik ben ook lid van het partnerprogramma van bol.com.

Je kunt dat producten die op Bol.com staan promoten en je krijgt dan dus een commissie zodra iemand via jouw link boekt.

Wat ik ook doe is dat ik zelf artikelen op bol.com verkoop. Wil je ook leren hoe dat moet, bekijk dan het webinar van Jiu Ruan.

PayPro

Lijkt het je leuk om producten van anderen te promoten, dan kun je lid worden van PayPro. Op PayPro kun je een hele lijst aanbieders vinden. Ik heb zelf met veel succes op FutureNet geadverteerd en e-books en online programma’s verkocht.  Super relaxt, want ik hoefde na de sales verder niets te doen en de verdiensten tikten wel aan.

Lijkt het je leuk, meld je aan via deze link en je kunt gratis kijken of er affiliate campagnes die je zou willen promoten.

Affiliate Marketing Revolutie

Eén van de programma’s die op PayPro wordt aangeboden is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze heb ik zelf gekocht en hier ben ik mega enthousiast over.

Niet alleen krijg je in hele duidelijke video’s te zien hoe je net als Jacko (en mij) met affiliate marketing kunt starten, ook krijg je toegang tot het forum van affiliate gekkies. Echt mega tof en hier heb ik zo super veel van geleerd, dat die 47 euro die hij er voor vraagt echt een no brainer is. Klik op deze link voor het persoonlijke verhaal van Jacko en wie weet zie ik je op het forum!

Ik kan je nog veel meer tips geven, maar ze staan natuurlijk ook in het programma en op het forum van Jacko.
Natuurlijk kun je op internet heel veel gratis info vinden, maar wil je efficient met je tijd omgaan dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie aan.

Wil je snel stappen maken of wil je je eigen programma aan gaan bieden op PayPro maar kun je daar wel hulp bij gebruiken? Mail me dan op info@karenvanderpauw.nl en ik kan je helpen om binnenkort al een inkomen te verdienen met affiliate marketing.