Heb jij het als ondernemer ontzettend druk, maar lukt het je niet om voldoende omzet te maken?

Laat mij je helpen meer omzet en vrije tijd te creëren.

Creëer je onafhankelijkheid in vrijheid & geld

 

Heb je het idee dat er veel meer in je zit dan er uit komt? Dan ben je hier op de juiste plek.

Als je meer omzet wilt maar niet meer uren wilt gaan werken, dan zul je iets anders gaan moeten doen. Iemand met een extra paar ogen naar je bedrijf laten kijken zorgt vaak weer voor nieuwe inzichten en nieuwe ideeën.

Ik doe niets liever dan met je meekijken en je helpen je droombedrijf te bouwen. Je te laten inzien hoe je meer mensen kunt bereiken, zodat je meer omzet kunt gaan maken. Je bedrijf en je leven een upgrade te geven.

Ook help ik je je bedrijf op te schalen. Zodat je meer tijd overhoudt en meer overvloed, vrijheid en flexibiliteit in je zakelijk en privé leven kunt ervaren.

Zelf ben ik al sinds 2011 ondernemer. De eerste jaren heb ik gewerkt als interimmer. In 2015 ben ik een bedrijf gaan bouwen waarmee ik locatie-onafhankelijk kan werken. Inmiddels heb ik een dreamteam van 5 succesvolle ondernemers die mij en mijn bedrijf virtueel ondersteunen. Met de strategieën die ik zelf toepas in mijn eigen bedrijf is het me gelukt om het leven en het bedrijf te creëren waarvan ik droomde. En als ik dat kan, dan kan jij dat ook. Daar ben ik van overtuigd!

Je wilt dat ik een keer een dag met je meekijk.

Je bent op zoek naar een kleine groep toegewijde mede-ondernemers die regelmatig bij elkaar komt.

Wat anderen over mij zeggen

Karen helpt je in vele opzichten een stap verder in je bedrijf. Voor mij heeft met name haar praktische aanpak om anderen verder te laten groeien, me zelfvertrouwen en energie gegeven om door te pakken.

Gerlinde van der Struijk

www.gerlindevanderstruijk.nl

Karen is praktisch, doelgericht en gedreven. Zij inspireert mij om snelle stappen te zetten om zeer binnenkort mijn bedrijf neer te zetten.
Linda Kramer-Konijn

Bruisend in Bedrijf

Werken met Karen heeft mij meer zichtbaarheid opgeleverd van mijn bedrijf.
Wat ik prettig vind is dat Karen doelgericht te werk gaat en graag meedenkt met vraagstukken voor je bedrijf.

Ilonka Hennekeij

www.be-stunning.nl/

Recente artikelen

10 grote fouten bij het lid worden van een Mastermind groep

10 grote fouten bij het lid worden van een Mastermind groep

Wat is eigenlijk een Mastermind? Een mastermind werd door grandmaster Napoleon Hill omschreven als: “The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”. De waarde zit in het overstijgende...

Lees meer
Nederlanders zijn wereldkampioen LinkedIn

Nederlanders zijn wereldkampioen LinkedIn

'Nederlanders zijn wereldkampioen LinkedIn als het om het aantal LinkedIn gebruikers gaat’ las ik onlangs op Nieuws,nl. Een quote van Marcel Molenaar, Managing Director van LinkedIn Benelux. LinkedIn is namelijk het grootste wereldwijde CRM systeem en 8 miljoen...

Lees meer