Coaching Business Rebel

Mijn coaching programma's

Intensieve programma's om je écht verder te helpen

Business Rebel Elite

Dit is hét Elite Programma voor ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen. Werk persoonlijk met mij en ik help je om nu écht eens geld te gaan verdienen met je bedrijf.

Ben jij een Crazy One, een Misfit, of een Business Rebel? Wil jij je bedrijf leiden op de manier die jij wilt en niet volgens een standaard business plan? Omdat jij jij bent met je unieke gave en bedrijf?

Ik leer je hoe je je bedrijf uitbouwt, zonder dat het er één is uit een dozijn. Dat het uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat.

Ik leer je hoe je zichtbaar wordt en geef je het liefdevolle duwtje in de rug wat je nodig hebt.

Het is tijd om geld te gaan verdienen!

Je hebt lang genoeg geploeterd. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Denk je of voel je dat dit programma echt iets voor jou is? Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek!

Business Rebel

MasterMind

Een mastermind werd door grandmaster Napoleon Hill omschreven als: “The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind: the Master Mind.”

Het is tijd om met je bedrijf te gaan groeien.

Denk je of voel je dat een MasterMind echt iets voor jou is? Klik door voor meer informatie.

Creëer je onafhankelijkheid

in vrijheid & geld

Heb je het idee dat er veel meer in je zit dan er uit komt?

Stel je dan eens voor: je bent eigenaar van een succesvol bedrijf. Na jaren dromen heb je voor jezelf gekozen en ben je gaan doen wat je écht wilt. Je helpt de leukste klanten en werkt met wie en wanneer je wilt.

Als dat is wat jij wilt, dan leer ik je graag hoe je een stevige fundering legt voor je eigen bedrijf. Want voor vrouwen zoals jij, die graag voor zichzelf willen beginnen, heb ik een intensief trainingsprogramma ontwikkeld.

Ook ik stond ooit op het punt van mijn leven dat ik voelde dat ik niet alles uit mijn leven haalde. Dat ik wist dat ik voor mezelf wilde beginnen, maar ik wist niet hoe.

Cookies 🍪🍪🍪