Business Rebel Elite

Dit is hét Elite Programma voor ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen. Werk persoonlijk met mij en ik help je om nu écht eens geld te gaan verdienen met je bedrijf. 

Ben jij een Crazy One, een Misfit, of een Business Rebel? Wil jij je bedrijf leiden op de manier die jij wilt en niet volgens een standaard business plan? Omdat jij jij bent met je unieke gave en bedrijf?

Ik leer je hoe je je bedrijf uitbouwt, zonder dat het er één is uit een dozijn. Dat het uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat.
Ik leer je hoe je zichtbaar wordt en geef je het liefdevolle duwtje in de rug wat je nodig hebt.

Het is tijd om geld te gaan verdienen!

Je hebt lang genoeg geploeterd. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Denk je of voel je dat dit programma echt iets voor jou is? Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek!

Over jou

Je vindt online programma’s tof, maar ze zijn toch niet helemaal je ding. Je weet al precies hoe het gaat; zodra je je inschrijft ben je een week enthousiast, om vervolgens het programma een beetje te vergeten. Want ja, druk, druk, druk.

Je bent op zoek naar het hele pakket. Facebook is leuk, maar je begrijpt ook heel goed dat het handig is als jouw andere social media kanalen, e-mail marketing en je website goed staan.

Je bent niet op zoek naar een specialist die met je mee kletst. Je bent eerder op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische tips geeft, zodat je deze gelijk kunt implementeren.

Je hebt het zakelijk en privé enorm druk, waardoor je weinig tijd hebt om een online programma te volgen. Daarom vind je het fijn om 1-op-1 met mij te zitten, zodat je direct aan de slag kunt.

Je bent bereidt om te investeren in de groei van je bedrijf. Met mij als stok achter de deur, gaan we er samen voor zorgen dat deze investering je ook echt wat oplevert.

Over mij

Sinds eind 2017 coach ik ondernemers. Samen kijken we naar wat er al is, wat je goud is, waar je afscheid van mag nemen en wat je kunt opschalen. 

Ik hou ervan persoonlijk betrokken te zijn bij jouw bedrijf. We gaan samen naar alle onderdelen in je bedrijf kijken en werken door tot we tevreden zijn. Je gaat naar huis met een duidelijk actieplan.

Actie, focus en resultaat zijn woorden die bij mij passen. Ik krijg altijd terug dat men snel tot resultaten komt na een coaching bij mij.

Onze samenwerking

Intakegesprek

We starten onze samenwerking met een persoonlijk intakegesprek. In ongeveer 30 minuten vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar jouw behoefte ligt, wat je doelstellingen zijn en wat je uit de samenwerking wilt halen. Het gesprek vindt plaats via telefoon of via Skype.

Coachdag

Jij en ik gaan 1-op-1 grote stappen zetten. Aan de hand van het intakegesprek maak ik een plan voor de invulling van de dag. We zullen in 4 uur je bedrijf onder de loep nemen. De coaching vindt plaats bij mij op mijn kantoor. En… je gaat niet alleen naar mij luisteren. We gaan ook direct mijn technieken en strategieën implementeren.

Feedbackgesprek

Herken je dat je na een coaching achteraf nog enkele vragen hebt? Dan kun je deze gewoon nog aan me stellen. Daarom hebben we na ongeveer een maand nog een afspraak. Hierin kan ik je eventuele vragen nog beantwoorden. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via de telefoon of Skype.

“Karen kijkt met je mee wat je allemaal al hebt aan content, aan producten en diensten. Ze heeft een mooie en verrassende kijk op het geheel. Wat mij aan het denken en tot actie zet. Mij wakker schud om anders te gaan kijken naar het geheel. Dankjewel voor deze mooie dag met jou, heeft mij enorm verrijkt ? een aanrader.”

Sabine van Dijk

www.sabinevandijk.nl

Praktische details

Dit is een 1–op–1 training.

De training is van 10.00 tot 15.30 uur (lunch inbegrepen).

De training vindt plaats in Zundert (vlakbij Breda) of op een andere vooraf overeengekomen locatie.