Selecteer een pagina

Oké… steek je hand op als je weleens een online programma hebt gekocht en je hebt het niet afgemaakt. ✋? Of erger nog… je bent er niet eens aan begonnen. ✋?
Of misschien heb je plannen voor je website of mail funnel maar je doet er maar niets mee. ✋?

In december draai ik een accountability groep. Een hele maand aan de slag met je doelen. Of dat nu het volgen van een programma is of werken aan je bedrijf.

Eén keer per week volg ik je op en check ik of je nog op schema ligt. Ik zal je stok achter de deur zijn. Je weet dat je je moet verantwoorden.
In een Facebook groep steunen de deelnemers elkaar en met 1 deelnemer word je buddy’s (niet verplicht). Een buddy waarvan je weet dat die net zo gefocust is om zoveel mogelijk te bereiken die maand.
Elke maandag van december om 12.00 uur is er een groepsskype waarin je al je praktische vragen kunt stellen. Ask me anything! De opname van deze sessie kun je uiteraard terugzien als je er een keer niet live bij kunt zijn.
Daarnaast zal ik uiteraard in de Facebook groep aanwezig zijn en mijn tips met je delen.

Omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma draai, is er plek voor maximaal 8 deelnemers en vraag ik een bedrag van slechts 111 euro ex btw.

Weet je nu al dat je die stok achter de deur nodig hebt en dat je een maand lang super goed aan de slag wilt, boek dan meteen:

Dit is wat je krijgt:

  • Toegang tot de geheime Facebook groep met andere deelnemers die super gemotiveerd zijn om hun doelen te behalen. Je kunt met elkaar netwerken, je vragen stellen en ervaringen delen.
  • 5 groeps coach calls: elke maandag om 12.00 uur. Uiteraard kun je vooraf je vragen insturen en de opname beluisteren als je er een keer niet bij kunt zijn.
  • Eén keer per week volg ik je persoonlijk op. Aan welke doelen werk je en doe je wat je moet doen. Ik zorg ervoor dat je doorpakt met het behalen van je doelen.
  • Je kunt een buddy vinden die net zo gedreven is om zijn/haar doelen te bereiken als jij.
  • Tips voor meer focus en resultaat.

Meld je nu aan als je in december wilt gaan voor resultaat!

 

Vragen? Let me know!
Karen

 

info@karenvanderpauw.nl